Cinta Bonet // TORTOSA

A poques hores que s'oficialitzi la renúncia de Ferran Bel com alcalde de Tortosa, en un ple extraordinari aquest dijous a les 20 hores, els portaveus dels grups de l'oposició a l'Ajuntament han valorat els gairebé els 11 anys d'alcaldia i com s'ha preparat el relleu. El portaveu de Movem Tortosa, Jordi Jordan, ha dit que la “manca de diàleg” ha estat el tret distintiu de l'alcaldia de Bel. També ha dit que la seva marxa va lligada a projectar Meritxell Roigé un any abans de les eleccions municipals i ha posat en entredit l'evolució de la ciutat sota la seva alcaldia.

El portaveu del PSC, Enric Roig, ha dit que el trajecte de Bel a la ciutat s'ha basat en “l'engany i la mentida”. De fet, Roig ha dit que la seva marxa és un “engany més” i fruit d'una “estratègia política” per passar el relleu a Meritxell Roigé. Un relleu, ha dit també, en “clau partidista”.

Per la seva part, el portaveu de la CUP, Xavier Rodríguez, ha celebrat que Bel hagi deixat l'alcaldia, perquè algú que té càrrecs a Madrid o Barcelona no pot tenir una dedicació completa per la ciutat. També ha recordat que un dels llegats que deixa Bel és el monument franquista més gran de Catalunya.

Per últim, el portaveu del PP, Xavier Dalmau, i en clau positiva, ha destacat la “gran capacitat de treball i sacrifici” de Bel, haver aconseguit reduir l'endeutament municipal o dignificar l'entrada a Tortosa amb els portals de ciutat. Ara bé, Dalmau també ha dit que hi ha força foscors, com el retard de set anys del projecte de les piscines i el seu tarannà, que ha dificultat la cooperació entre els regidors de l'Ajuntament.

Quant a la futura alcaldessa, tots apunten que esperen un canvi de tarannà i manera de fer respecte a Bel.

Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter

A LA CARTA


MÉS PROGRAMES

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Canal21ebre.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació