Albert Pascual // TORTOSA

CB Tarragona 63 - 60 CB Cantaires

Derrota del CB Cantaires enfront del Tarragona per 63-60 en el tercer partit de la primera fase de classificació de Lliga Catalana EBA. L'equip que ha passat la següent eliminatòria és el CB Valls.

A la pista de Tarragona es va veure la cara i la creu de l'equip tortosí. Es va veure una primera part molt fluixa del Cantaires, sense convicció defensiva, desencert amb l'atac-tir exterior i un Tarragona que s'ho va creure jugant amb molta intensitat defensiva i molt d'encert en el tir exterior.

Amb millor cara va sortir l'equip tortosí a la segona part amb una altra actitud defensiva. Va haver de recórrer a la defensa en zona tot el que va restar de partit per poder aturar el joc dels tarragonins.

El CBT es va col·lapsar en atac i Kiliam Riverol va liderar a l'equip en la remuntada. Al final de partit el Cantaires va disposar de tres pilotes per poder capgirar el marcador però el desencert va fer que la balança es decantés al costat dels tarragonins per un marge de només tres punts.

La lliga EBA s'inicia ja de manera oficial aquest pròxim cap de setmana. Serà dissabte 23 de setembre a la pista del Vive-El Masnou.