Albert Pascual // JESÚS

Jesús Catalònia 1 - 3 Morell

El Jesús Catalònia tenia una gran oportunitat per marcar distàncies contra un rival directe per evitar el descens. El Morell, que només havia aconseguit una victòria aquesta temporada, superava un Catalònia que sembla no trobar el fil a la Segona Catalana.

El Morell va ser molt superior als jesusencs, especialment durant la primera meitat on els gols de Pedreny al minut 14, i Harouda al 25 feien encarar el segon temps amb tranquil·litat l'equip visitant.

A la tornada del descans, els canvis imposats per Fernando Garcia van fer reaccionar al Cata que al minut 56 retallava distàncies amb un gol de cap de Leandro Rovira atent a la sortida del córner.

El Morell, però, no va voler deixar escapar els tres punts i Harouda va aprofitar un penal per mans d'un jugador jesusenc per marcar l'1-3 definitiu, era el minut 70.

Aquest resultat no canvia la situació per la part baixa. En canvi, el Cambrils és el nou líder aprofitant l'empat del Camarles amb l'Ulldecona. L'Amposta és tercer amb 28 punts, els mateixos que el Camarles, després de guanyar per la mínima al Canonja.

Aquesta jornada també guanyaven els dos equips de la Terra Alta, el Gandesa i el Batea, i la Sénia que superava per 0-3 a la Cava.