Albert Pascual // AMPOSTA

AE Lleidatana 17 - 23 CH Amposta

Les guerreres ampostines continuen en la dinàmica positiva de resultats. Aquest cap de setmana l'Associació Lleidatana no va ser rival per a les de Mateu Castellà tot i ser un equip complicat per a les del Montsià.

Amb la victòria per 17-23, el Club Handbol Amposta s'allunya una mica més de la zona de descens i se situen en la zona de confort de la classificació.

El partit començava molt bé per a les ampostines amb un marcador favorable d'1 a 4 al minut 6 gràcies a una gran Geanina que feia cinc gols des dels 9 metres. Les lleidatanes reaccionarien, i al minut 20 empataven a 8 l'encontre. Aquesta situació va obligar a Mateu Castellà a demanar temps mort. Una bona decisió perquè durant els següents minuts, la intensitat en atac i la bona defensa ampostina eclipsarien a les de la Terra Ferma.

Un partit que va fer lluir a jugadores menys habituals, i és que Zulema amb dos gols i Èrika amb 4 no van estar tant encertades com de costum. En canvi, Alba Simón amb cinc gols, o Esther Juncosa amb tres, van ajudar a tancar un gran marcador per a un equip que després de 19 partits jugats escala fins a l'onzena posició amb 14 punts.