Cinta Bonet // TORTOSA

Ferran Bel es va acomiadar aquest dijous al vespre de l'alcaldia de Tortosa després d’onze anys en el càrrec i un total de setze anys com a regidor. Ho va fer amb un saló de sessions ple a vessar que el va ovacionar després del seu discurs de comiat en un ple extraordinari per oficialitzar la seva renúncia. Bel va fer un extens repàs als seus més de deu anys de gestió al capdavant de l'Ajuntament, al que va sumar un capítol d'agraïments personals i polítics. A més de dedicar unes paraules a la seva família, Ferran Bel va voler iniciar el seu parlament de comiat recordant als polítics empresonats, a Carles Puigdemont i a la resta de polítics exiliats a Brussel·les. En el seu discurs, Bel va agrair a la ciutadania de Tortosa “sense cap exclusió” el suport obtingut al llarg d'aquests anys.

Bel va enumerar les actuacions fetes durant aquests darrers tres mandats i que, segons va manifestar, han permès canviar la ciutat en unes circumstàncies de crisi econòmica “molts cops difícil de gestionar”. Sobre el relleu, la tinent d'alcalde Meritxell Roigé, va lloar el seu bagatge i capacitat com a servidora pública, i va aprofitar per respondre les crítiques d'alguns partits de l'oposició que l'han qüestionat.

Abans també van intervenir la resta de portaveus dels grups municipals a l’Ajuntament, excepte el representant de la CUP, Xavi Rodríguez, que no va assistir al ple. Unes intervencions que van mostrar que les relacions amb l’oposició no han estat bones.

Ara bé, tots van acabar el seu discurs desitjant a Bel molta sort i encerts en el seu futur. També el portaveu d’ERC i alcalde en funcions fins aquest dissabte al migdia, Josep Felip Monclús.

A més de la seva família, Bel va ser acompanyat per la coordinadora general del PDeCAT, Marta Pascal; els diputats al Congrés Jordi Xuclà i Lourdes Ciuró; el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; el bisbe de Tortosa, Enric Benavent; l'exalcalde Vicent Beguer, i altres càrrecs institucionals i alcaldes del territori.

Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter

A LA CARTA


MÉS PROGRAMES

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Canal21ebre.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació