Sílvia Alarcón / Manel Capell / Albert Pascual // CAPSULES COMERCIALS

Entendre el moble com una peça d’art. Aquesta és la filosofia de l’empresa J.F. Polo, situada a Santa Bàrbara i amb més de 40 anys d’experiència.

J.F. Polo es diferencia de la resta de botigues de mobles convencionals. El principal motiu recau en el fet que realitzen tot el procés d’elaboració d’un moble: començant pel disseny i la seva creació, seguint per la seva fabricació i acabant pel muntatge a l’espai final de la casa. Tot això amb un treball conjunt amb el client, per tal de plasmar la idea inicial amb un moble fet a mida i del gust del client final.

Això permet que l’estil del moble sigui totalment lliure i adaptable al que vol el client. Tot i poder elaborar qualsevol tipus d’espai, J.F. Polo està especialitzat amb mobles d’estil clàssic, anglès i contemporani, oferint un catàleg variat amb mobles de luxe, artesans, fets a mida i peces úniques i exclusives. Però, responent a la varietat d’estils que actualment ofereix el mercat, en els darrers anys J.F. Polo ha treballat per introduir nous dissenys i més actuals. Per tant, qualsevol peça que el client desitgi la pot aconseguir a J.F. Polo. A banda, J.F. Polo també ofereix als clients la possibilitat de realitzar estudis integrals d’interiorisme i decoració, que permetin donar un equilibri al conjunt de la llar amb mobles totalment personalitzats.

Per la seva feina ben feta, J.F. Polo ha rebut importants reconeixements dintre del sector mobiliari. El primer guardó va ser el 1982 al Concurs Nacional de Disseny de Mobles convocat per la Fira del Moble de València. J.F.Polo també ha exposat una de les seves taules a la sala Jordi Alomar del Palau de la Generalitat. Però un dels premis més especials el van rebre l’any 2010 amb el diploma de mestre artesà a José Fernández Polo, el màxim guardó que la Generalitat atorga als artesans, per la seva dedicació i esforç en el món de l’art

Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter

A LA CARTA


MÉS PROGRAMES

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Canal21ebre.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació