Míriam Gavaldà/ACN // BARCELONA

La gent de les Terres de l’Ebre s’ha tornat a mobilitzar, aquesta vegada, per reclamar la llibertat dels presos polítics en una manifestació a Barcelona convocada per Òmnium i ANC. Una seixantena d’autobusos van sortir dissabte de les Terres de l’Ebre direcció Barcelona. Els ciutadans tenien clar per què era important participar a la mobilització d’aquest 11 de novembre.

Unes 750.000 persones, segons la Guàrdia Urbana, van omplir el carrer Marina de Barcelona demanant la llibertat dels consellers i dels líders de les dues entitats sobiranistes. A la manifestació es van poder veure moltes pancartes amb el lema ‘llibertat’, estelades o missatges contra l’aplicació de l’article 155. També cartells amb la fotografia de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, que no va assistir a la concentració.

La marxa, sota el lema ‘Llibertat presos polítics, som república’, va exhibir dos capçaleres, una encapçalada per familiars dels consellers i dels presidents de l’ANC i Òmnium, i l’altra a favor de la república, amb representants polítics, que va avançar fins a l’avinguda Icària on es van fer els parlaments.

Familiars dels presos van pujar a l’escenari i van llegir cartes escrites pels empresonats, on van agrair especialment la participació dels allà presents.

D’altra banda, es va projectar un vídeo amb missatges de suport del president Puigdemont i els altres membres del Govern a Bèlgica, que van fer crides a favor de la llibertat i de la democràcia.

L’ANC i Òmnium van fer una crida a omplir els carrers de Brussel·les el 7 de desembre per expressar des de la capital europea la determinació per continuar la lluita per la plena democràcia.

Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter

A LA CARTA


MÉS PROGRAMES

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Canal21ebre.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació