Albert Pascual // ASCÓ

Ascó 2 - 0 Granollers

Treballada victòria de l'Ascó davant un Granollers que va crear poc perill. Amb uns primers minuts de domini local, l'equip verd arribava amb facilitat a l'àrea visitant i la sensació és que en 20 minuts s'haguera pogut aconseguir un marcador més favorable.

El ben cert és que les ocasions van estar presents durant tot el primer temps però sense èxit en el remat final que feia que s'arribés al descans amb empat a zero.

A la represa, mateix guió fins al minut 66 que arriba el premi per a l'Ascó en una centrada que aprofita per rematar de cap Sergi Moreno i avançar a l'equip riberenc.

La reacció granollerina arriba en forma de canvis a la banqueta però poc podien fer davant un Ascó endollat que situava el 2 a 0 final aprofitant una jugada d'Argilaga per la banda que centra i remata a plaer Bertomeu.

Al final victòria justa però que podia haver sigut més gran. Després de quatre jornades l'Ascó és vuitè amb set punts fruit de dos partits guanyats, un empat i una derrota.