Cinta Bonet // TORTOSA

El conjunt de les Terres de l’Ebre han volgut mostrar la seva solidaritat amb les víctimes de l’atemptat a Barcelona. A les 12 hores del migdia alcaldes, regidors, representants polítics, treballadors municipals i veïns s’han concentrat a les portes dels consistoris per realitzar 5 minuts de silenci en solidaritat amb les víctimes però també per condemnar l’atac terrorista. A Tortosa, abans de començar els 5 minuts de silenci, l’alcalde, Ferran Bel, ha llegit els manifest consensuat amb les entitats municipalistes de Catalunya.

També a Alcanar han estat nombrosos els veïns que s’han concentrat a les portes de l’Ajuntament on el consistori havia convocat 5 minuts de silenci.

Així mateix, i davant la declaració de dol oficial del govern de la Generalitat i del govern de l’Estat molts municipis han decidit suspendre la programació d’actes festius. És el cas de les festes majors de Les Cases d’Alcanar, el Food & Fashion de Sant Carles de la Ràpita o la Shopping Night del Perelló. També l’Aldea i Amposta han suspès tots els actes de festes majors previstos per aquest divendres. En el cas d’Amposta, el govern entre els quals el Concurs Nacional de Vestits de Paper que s’intentarà traslladar a dilluns. Altres han decidit mantenir els actes programats però realitzar actes simbòlics de solidaritat i condemna. És el cas d’Ascó que a l’inici de cada acte festiu realitzarà un minut de silenci i llegirà un manifest en solidaritat en les víctimes i de condemna del territorisme. També a Batea l’alcalde i regidors portaran un crespó negre i a l’acte de proclamació de la pubilla comarcal d’aquest divendres a la nit està previst realitzar algun gest simbòlic encara per concretar.

Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter

A LA CARTA


MÉS PROGRAMES

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Canal21ebre.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació