Albert Pascual // LA TORRE DE L'ESPANYOL

Tercera Transrabosenca de la Torre de l'Espanyol on més de 300 bikers van disputar aquesta cursa que forma part de la Xallenger BTT Terres de l'Ebre.

Amb un matí fresc però solejat va iniciar-se aquesta prova en una edició on els esportistes van poder gaudir d'alguns dels paratges especials propis d'aquesta època de l'any com són els camps de cireres a punt de ser recollides.

Els primers corredors a completar el circuit curt van ser Javi Galán del Maxi Bike, que va fer els 22 kilòmetres en 1:03:03, i el podi en dones va ser per a l'Asconenca Eva Sans amb 1:24:11.

Pel que fa al recorregut llarg de 42 kilòmetres, Pau Marzà va liderar la prova amb 1:51:43 i Arantxa Salvadó va ser la primera dona a travessar la línia de meta amb 2:28:21, tots dos de l'equip Mega Bici-Revista l'Olivé.