Sara Ejarque / Emilio Zaragoza // CAPSULES COMERCIALS

Fusió de gastronomia i tècniques tradicionals amb la cultura mediterrània

Sukomi obre les seves portes a Tortosa per apropar la cuina japonesa a les Terres de l’Ebre. L’arròs i el peix són els productes estrella d’una dieta que apel.la als bons hàbits alimenticis i que s’està posant de moda ja que aporta nutrients indispensables per a una completa alimentació com hidrats, proteïnes o greixos saludables i Omega3.

Aquesta nova oferta gastronòmica, impulsada per Jacob Coll, ofereix una fusió de menjar japonès amb productes i sabors del Delta de l’Ebre. L’objectiu és establir lligams entre la cultura oriental i la mediterrània utilitzant productes com el salmó, la tonyina Balfegó o­ l’anguila combinades amb salses japonseses i tècniques tradicionals.

Sukomi també ofereix una gran varietat de plats amb elaboracions i coccions a baixa temperatura. Fideus i verdures, ànec del Delta, truites i empanadilles japoneses o pollastre són altres dels productes que completen un menú adreçat a tot tipus de comensal, inclosos els més petits.

El sushiman Blad Bartolomé i el cuiner Gerard Fabregat són els encarregats de traslladar als paladars dels clients tota aquesta cultura de sabors i de tradicions que també es poden demanar per emportar, ja que el restaurant ofereix una carta “take away”.

Per tal de marcar un ambient diferenciador i dotar de personalitat pròpia al restaurant, s’ha emprat un estil elegant amb la predoninància dels colors marrons pròxims de la terra i el negre. Les parets de Sukomi estan envoltades de referències de l’estil tradicional japonès, i la resta dels elements decoratius com els bonsais,el mobiliari, la il·luminació i inclús la propia vaixella acaben jugant un paper important a l’hora de traslladar als clients a una nova i real experiència per als cinc sentits.

Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter

A LA CARTA


MÉS PROGRAMES

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Canal21ebre.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació