Clara Seguí // TORTOSA

Sant Adrià 66 – 68 CB Tortosa

Important victòria del CB Cantaires davant el Sant Adrià, trencava així amb la mala ratxa que acumulaven els tortosins amb quatre derrotes consecutives a casa.

El partit va ser molt igualat dels del primer minut, amb anades i tornades, controlant contracops i amb el llançament triple dels locals que els situava dos punts per davant dels tortosins amb 20-18 al marcador.

Al descans, els Cantaires es van posicionar al marcador amb 8 punts per sobre d'ells. La defensa ebrenca va ser efectiva però es trobava bloquejada en l'atac. Els locals però, van començar forts després del descans, aclamats pel públic. Tot i això, els errors dels últims tirs lliures dels adrianencs, donaria la victòria al Cantaires amb un 66-68 molt ajustat.

En aquest partit, Jordi Barberà va ser el màxim anotador amb 16 punts, seguit del nord-americà McDonell i King amb 13.