Sílvia Alarcón // ESPORTS

Fredes, al Baix Maestrat, i Paüls, al Baix Ebre, són dos poblacions situades als extrems del Parc Natural dels Ports, a 48 quilòmetres de distància una de l’altra. Una nit a l’any, el cap de setmana de juny més proper a la lluna plena, mig miler de persones es proposen recórrer aquest trajecte per tal de gaudir de l’esport en plena natura. Així ho van fer aquest passat dissabte, on van arrencar des de Fredes, en els últims rajos de sol del mes de juny. Ho van fer amb bones previsions.

I enguany, la marxa va tenir una vessant solidària. Un grup de 10 persones van fer la travessia de Fredes a Caro per recaptar fons per lluitar contra la cardiopatia congènita.

Els participants expliquen com viuen aquesta travessia, que per alguns és el primer cop.

I no poden faltar els avituallaments, on és essencial parar i agafar forces per continuar.

I d’aquesta forma, els participants van donar la benvinguda al mes de juliol enmig del Parc Natural dels Ports i amb una lluna plena que els va acompanyar en gran part del trajecte. Els més ràpids, però, van arribar abans que s’amagués el sol. Va ser el cas d’Albert Giné, que va creuar primer la meta amb 4 hores i 22 minuts, sent el primer classificat de la general. La primera dona en arribar va ser Àngels Centelles, fent la travessia en 5 hores i 42 minuts. Pel que fa als participants ebrencs, Víctor Mestre va ser el primer amb una crono de 4 hores i 39 minuts i Eura Pinyol va ser la primera en dones en arribar en 6 hores i 39 minuts.Des de la UEC Tortosa, organitzadors de la Marxa Nocturna, van destacar la normalitat de la travessia.

I ja de matinada, arribaven els últims participants. Sense forces, però amb l’orgull d’haver complit el repte.

Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter

A LA CARTA


MÉS PROGRAMES

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Canal21ebre.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació